İngilizcenizi Geliştirecek 5 Uygulama

Otobüste,yolda,sahilde her yerde İngilizcenizi geliştirebilirsiniz. Teknoloji inanılmaz bir güç, artık öğrenmek istediğimiz her şeye çok rahat bir biçimde ulaşabiliyoruz. Elinizdeki telefonlardan ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve kullanabileceğiniz 5 uygulamayı size tanıtmak isteriz.

1. Duolingo

Dil öğrenme serüveninizi oyunlaştıran uygulama Duolingo elinizden bırakamayacağınız eğlenerek ingilizce öğrenmenizi sağlayacak bir uygulama. Görsel, işitsel ve yazılı testlerden oluşan uygulama konu bazlı olarak kendinizi geliştirmenizi sağlıyor.

2. Voscreen

Türkler tarafından geliştirilen harika bir uygulama. Alt yazılı ya da alt yazısız olarak filmlerden, dizilerden, reklamlardan videolar izleyerek ingilizcenizi geliştirmenize yardımcı oluyor.İzlerken keyifli vakit geçirebileceğiniz eğlenceli videolarla sıkılmadan dilinizi geliştireceksiniz.

3. Memrise

Google Play tarafından 2017 yılının en iyi uygulaması seçildi. Oyunlaştırma tekniği ile dil öğreniminize yardımcı olan uygulama sıkılmadan saatlerce vakit geçirebileceğiniz, dilinizi geliştirebileceğiniz bir uygulama. Günlük hedef belirleyerek her gün tekrar yapabilirsiniz. Videolarla kelimelerin telaffuzlarını daha iyi öğreneceksiniz, kelimeleri siz seslendirirken doğru okuyup okuyamadığınızı test etmiş olacaksınız.

4. Learn English Grammer

British Council tarafında hazırlanmış olan uygulama dil bilgisi kuralları ile dil öğrenmemizi sağlıyor. Özellikle sınavlara hazırlık yapanlar için yararlı olabilecek bir uygulama. Dil bilgisi konusunda kendini geliştirmek isteyenlere önerimizdir.

5. Hello Talk

Belki de en önemli uygulamalardan biri, biliyoruz ki ne kadar çalışırsak çalışalım konuşmadan ingilizcemiz gelişmiyor. İşte bu uygulama dünyanın her yerinden dil öğrenmek isteyen insanları bir araya getiriyor.

Bu uygulamalar pratik yapmanız için faydalıdır ve sizlere önerimizdir fakat İngilizceyi daha hızlı öğrenebilmek için İrlanda’da dil okularını öneririz. Kim bilir belki İrlanda’da dil okuluna yazılır diliniz geliştrimek için otobüste,trende bu uygulamalarla pratik yaparsınız, bizimle iletişime geçmeyi unutmayın.

Sevgilerle…

Menü