İrlanda’nın En İyi 5 Dil Okulu

İrlanda yerel dili İngilizce olması nedeniyle özellikle başkenti Dublin’de bir çok dil okulunuda bulundurmaktadır. Dil okullarının çeşitliliğinden dolayı kararsızlık yaşayan öğrencilerimize ilaç gibi gelecek bir yazıyla karşınızdayız. Hiç bir sıralama olmaksızın  İrlanda’nın en iyi 5 dil okulunu yazımızın devamında okuyabilirsiniz. 

1. Centre of English Studies 

30 seneyi aşkın deneyimi, birbirinden güzel ve modern sınıfları, öğrencilerine sundukları müthiş olanakları ve kaliteli eğitim kadrosu ile Centre of English Studies (CES) İngiltere ve İrlanda’ da dil eğitimi için en kaliteli seçenekler arasında yer almaktadır.    1979 yılında kurulan bu okul İrlnandanın en çok tercih edilen köklü okullarında bir tanesi. Aynı zamanda resmi IELTS merkezidir.

2. ATC Language School

İrlanda’da dil okuluna gelecek öğrenciler tarafından oldukça tercih edilen ATC dil okulu, Dublin’in şehir merkezinde bulunmaktadır. 1973 yılında kurulmuş olan ATC Dil Okulu, modern 5 katlı bir binada faaliyet göstermektedir. Aynı zamanda okulun Temmuz 2013’te faaliyete geçirdiği Bray şubesiyle öğrencilerine iki ayrı lokasyonda hizmet vermeye devam etmektedir. Dublin’in merkezindeki konumuyla her yere kolay ulaşım imkanı tanıyan ATC; öğrencilerin civarı tanımaları, İrlanda kültürünü görmeleri adına da pek çok gezi ve aktivite organizasyonu yapmaktadır. Şık cafeleri, restoranları, alışveriş merkezleriyle Dublin’in en canlı caddesine olan kısa mesafesi sayesinde öğrencilerine okul dışında da sosyal bir yaşam imkanı veren okul İrlanda’nın en beğenilen dil okullarından biridir.

3. Delfin English School

 

Delfin İngilizce Dil okulu İngiltere ve İrlanda’da olmak üzere iki farklı şubesi bulunuyor. Delfin, İrlanda’da ingilizce öğrenmek için uygun bütçeli dil okulu seçeneklerinden biridir. Delfin Dil Okulu Dublin’de Spire heykeline sadece 3 dakika yürüme mesafesindedir. Merkezi konumu sayesinde her yere rahatlıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. 12 ile 15(max) kişilik sınıflarda sabah ve öğleden sonra seçenekleri olmak üzere dil öğrenebilir, aynı zamanda yapılan sosyal aktivitelere katılarak ingilizcenizi geliştirebilirsiniz. Delfin dil okulu öğrencilerine konuşma odaklı İngilizce dil eğitimi vermektedir.

4. Atlas Language School

Eski üniversitelerden biri olan Portobello College’ın binasına taşınan okul, Dublin şehir merkezine 20dk yürüme mesafesinde yer almaktadır. Nehrin hemen yanında bulunan okulda İngilizce öğrenirken İrlanda’nın huzurunu hissedeceksiniz. Tek binada 25 sınıfı ile hizmet vermektedir.


5. Emerald Cultural Institute

 

1986 yılında Dublin’de kurulmuştur. Emerald Cultural Institute uzman kadrosu ile dünya çapında bir üne sahiptir. Dil okulu  olarak hedefi öğrencilerine kaliteli bir eğitim ve kültürel bir tecrübe yaşatmaktır. Genel ve profesyonel İngilizce kurslarını uzman kadrosu ile kırktan fazla ülkeden gelen öğrencilerine sunar. İngilizce dil programının yanı sıra Cambridge, TOEFL, IELTS ve Ana dili İngilizce olmayan öğretmenler için de İngilizce Öğretmenliği programları bulunmaktadır. İrlanda her yaşta öğrenciler için, cazip, güvenli ve sıcak bir ortamda dil eğitimi alabileceğiz bir seçenektir.

Dil Okulu fiyatları ve daha fazlasına ulaşmak için tıklayın.

Menü