CENTRE OF ENGLISH STUDIES

Okulumdan çok memnun kaldım. Öğretmenlerim çok ilgiliydi. Sadece sosyal aktiviteleri için bile bu okulu tercih edilebilirsiniz. Dersler gayet interaktif ve çoğunlukla uygulamaya dayalıydı. Bu durum konuşma seviyem açısından çok faydalı oldu. Sınıfta ki öğrencilerin milliyet dağılımı gayet güzeldi. Tek kötü yanı sınıfımda 18 yaş altı bir kaç öğrenci vardı.

İRLANDA’DA YAŞAM

Her şeyden önce şehrin tarihi yapısı çok güzeldi. Doğal güzellikler denince aklıma direk İrlanda geliyor. Her yer yemyeşil ve kocaman doğal parkları hafta sonlarınızı geçirmeniz için en ideal yerler. Özellikle Phoenix parka gitmenizi ve oradaki ceylanlarla vakit geçirmenizi öneririm. Yanınızda havuç götürmeyi unutmayın 🙂 Şehir içi otobüs ücretleri biraz pahalı. Ancak öğrenci kartı aldığınız taktirde haftalık 20 euro karşılığında sınırsız kullanabiliyorsunuz.

AİLE YANI KONAKLAMA

Ailem gayet ilgili ve yardımseverdi. Evin temizlik standartları istediğim seviyede değildi ama kendi odamı istediğim gibi düzenledim.

EĞİTİM İRLANDA

İrlanda‘ya Eğitim İrlanda aracılığıyla gittim. Her şeyden önce Dublin’de merkez ofislerinin bulunması beni rahatlattı. Aynı zamanda Ahmet bey vize ve dil okulu konusunda çok yardımcı oldu. Eğitim İrlanda ailesine tekrardan çok teşekkür ediyorum.

İRLANDA’YA GELECEK OLANLARA TAVSİYELER

Park ve bahçede altınıza serecek bir şey getirin bence çünkü çok fazla zaman geçiriceksiniz. İrlanda‘nın havası genellikle bulutlu, haftanın ortalama iki-üç günüde yağmurlu diyebilirim. Yazın gittiğim için hava 20 derecelerde seyrediyordu. Üzerinize ince bir ceket almanız yeterli olacaktır. Son olarak İrlanda‘ya gelecekseniz mutlaka Eğitim İrlanda‘yla iletişime geçin diyorum. Pişman olmazsınız.

Sevgiler.

Dilara Çakmak

İlginizi Çekebilir

Menü