Yurt Dışında Dil Okulu

Yurt dışında dil eğitimi almak bireylere yaşayarak öğrenme imkanı sunmaktadır. Yurt dışı dil okulu seçenekleri arasından geleceğiniz konusunda size en uygun olanı seçtiğinizde alacağınız dil öğrenimi sadece sınıf içerisinde ders anlatımı olarak kalmayacaktır. Sınıf içindeki testler, sınıf içi iletişim, okul içi etkinlikler ve isteğinize göre çalışma imkanları ile bol bol pratik yapma fırsatınız da olacaktır!

Yurt dışında dil eğitimi alacağınız zaman gideceğiniz ülkede yaşayabilmek için o dili kullanmanız bir zorunluluk olacağı için İngilizce dil öğrenimi ve gelişiminiz çok daha verimli ve hızlı olacaktır. Yurt dışında dil eğitimi aldıktan sonra, okulunuzun size vereceği sertifika sayesinde iş ya da okul hayatınız için birçok kişiye kıyasla daha fazla artınız olacaktır. Hepimizin bildiği üzere yabancı dil öğrenmek, özellikle de İngilizce öğrenmek günümüzde neredeyse bir zorunluluk haline gelmiş durumda. Teknolojinin gelişmesi, iletişim araçlarının ve haberleşmenin artması ve ulaşılabilir imkanların artması sebebiyle başta ingilizce olmak üzere bir kişinin birden fazla dil bilmesi bekleniyor.

Dil öğrenmenin de en kolay ve en verimli yolu yurt dışında dil eğitimi almak olduğunu söylemek kaçınılmaz. Kendi yaşadığımız ülkede başka bir yabancı dili belli bir seviyeye kadar öğrenebiliyoruz çünkü gün içinde kullandığımız dil Türkçe olduğu için aldığımız İngilizce dil eğitimini pekiştirmek mümkün olmuyor. Bu yüzden yabancı bir dili öğrenmenin o dilin konuşulduğu bir ortamda yapılmasının ne kadar etkili olabileceğini tahmin edebiliriz.

Yurt Dışında Dil Eğitimi

Yurt dışında dil eğitimi alırken geçirdiğiniz sürenin en verimli hale gelmesinin ilk ve en önemli kuralı Türkçeden uzak durmaktır. Dünyanın neresinde olursanız olun eğer sürekli Türkçe konuşuyorsanız hemen hemen Türkiye’de eğitim alan herhangi biri ile paralel şekilde İngilizce öğrenmiş olursunuz. Ayrıca yabancı bir dili öğrenirken her öğrendiğinizi birebir Türkçeye çevirmeye kalkmamalısınız. Size İngilizce bir şey dendiğinde bunu önce Türkçe’ye çevirip Türkçe cevabı kafanızda şekillendirip bu cevabı İngilizce’ye çevirmeye kalkmanız hem öğrenme sürecinde zaman kaybettirir hem de öğrendiğiniz dilin genel mantığının kafanızda oluşumunu geciktirir.

Yurt dışında dil eğitimi almanın mali yönüne bakacak olursak hemen her bütçeye uygun seçenekler mevcuttur. Eğer maddi durumunuz çok da yeterli değilse bu konuda İrlanda’da dil eğitimi almak sizler için güzel bir destinasyon olacaktır. Çünkü İrlanda’da hem okula gidip hem de çalışabilme imkanınız bulunmaktadır böylece orada kazandığınız maaşınız ile birikim yapabilirsiniz.

Yurt dışında dil eğitimi dediğimiz zaman bunun pek çok seçeneği vardır farklı amaca yönelik olarak verilmektedir. Örneğin, akademik dil programları, sınav hazırlık programları, özel bir alanda dil yeteneğini artırmak isteyenlere yönelik iş programları gibi pek çok farklı amaca yönelik programlar sunulmaktadır.

Yurt Dışı Dil Okulu Fiyatları

Yeni bir dil öğrenmek istiyorsunuz ve yurtdışı dil okulları fiyatları nedir diye merak mı ediyorsunuz? Bu yazımıda yurt dışı dil okulu fiyatları ve detayları hakkında tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

10 yıldır İrlanda özelinde uzmanlaşan kadromuzla sizler için en iyi hzimet ve fiyat garantisi sunmaya çalışıyoruz. İrlanda özelinde çalışıyoruz çünkü, İrlanda İngilizce öğrenmek için çok ideal bir yerdir. İrlanda’da İngilizce eğitimi için en çok tercih edilen şehir Dublin’dir ve Dublin haricinde Galway, Limerick, Cork, Bray gibi küçük şehirler de eğitim için tercih edilebilir. İrlanda’nın her noktasında bulunan eğitim kurumları ile olan anlaşmamız sayesinde dilediğiniz yerde eğitim alabilirsiniz. Eğitim programlarına yılın her haftası başlayıp istediğiniz süre kadar eğitim alabilirsiniz. İrlanda okullarının tamamı yetkili kurumlarca akreditedir.

Eğitim İrlanda’ya özel fiyatlar sayesinde sizler için her zaman en uygun fiyatları vermeyi hedefliyoruz. Fiyat bilgisinin kesin olması ve size özel fırsatlar sunabileceğimiz tekliflere ulaşabilmek için bize ulaşın!

** 2021 yılı dil okulu fiyat bilgileri için tıklayın!

Yurtdışında Dil Eğitimi Almanın Avantajları

  • Yurt dışında dil eğitimi almak, yabancı dil pratiğinizi geliştirmenize ekstra fayda sağlar.
  • Yurt dışında dil eğitimi alarak yabancı dili en iyi şekilde öğrenme şansına erişirsiniz.
  • Yurt dışında dil okuluna gitmek, dil öğrenimizi sınıf dışına taşır ve aktivitelerle pekiştirmenizi sağlar.
  • Yurt dışı dil kursları telaffuzunuzu geliştirir, etkin ve hızlı öğrenme sağlar.
  • Yurt dışında dil eğitimi aldığınızda farklı ülkelerden arkadaşlar edinir ve çevrenizi geliştirirsiniz.
  • Yurt dışında dil eğitimi aldıktan sonra gittiğiniz dil okulu eğitiminiz sonunda size sertifika verir ve bu sertifika tüm dünyada geçerlidir
  • Yurt dışında dil eğitimi almak ve yaşamak sizlere pozitif bir katkı sağlar ve özgüven kazandırır.

Neden İrlanda?

İrlanda özellikle son yıllarda eğitim için tercih edilen ülkeler arasında önemli bir yer almaktadır. İrlanda’da uluslararası kurumlarca akredite edilmiş, yüksek kaliteli dil okullarının olması ve bu dil okullarının diğer ülkelere göre kıyasla daha ekonomik olması tercih sebepleri arasındadır.

Tamamen olmasa da ılıman iklimi sayesinde İrlanda, Türkiye’nin iklimine yakın bir iklime sahiptir ve diğer birçok dil merkezine göre Türkiye’ye daha yakın mesafede yer almaktadır. Hatta Türk Hava Yolları dahil uçak biletleri ekonomiktir. Kış dönemlerinde 200 Euro, yaz dönemlerinde ise 300 Euro civarında bilet bulunabilir.

Hepsinden öte İrlanda, dil okuluna bir yandan da çalışma imkanı sunduğu için öğrenciler hem dil pratiği yapıp hem de çalışarak yaşamlarını daha kolay idare etmektedirler işte bu yüzden biz de İrlanda! diyoruz.

Neden Eğitim İrlanda?

Biz Eğitim İrlanda ailesi olarak size sadece Türkiye’de değil İrlanda’da yardımcı oluyoruz. Çünkü İrlanda’da ofisi bulunan tek Türk danışmanlık şirketiyiz! Hem de ofisimiz Dublin’in en merkezi yerinde! Yurtdışında dil eğitimi almanın tabii ki zor tarafları da vardır ancak geleceğinize yaptığınız bu yatırımın karşılığını almanız için sizi her adımda destekliyoruz ve EĞİTİM İRLANDA olarak 10 yıllık sadece İrlanda özelinde olan tecrübemizle ”En İyi Fiyat Garantisi” sunmaktayız! Yurt dışındaki en iyi dil okullarından beklentilerinize ve bütçenize en uygun dil okulu fiyat tekliflerini almak için lütfen hemen bize ulaşın!

İlginizi Çekebilir

Menü