Dublin Dil Okulları

Son yıllarda İrlanda’da dil eğitimi Türk öğrenciler arasında oldukça yaygınlaşmaya başlamıştır. Sunulan kaliteli eğitimi, uygun fiyatları ve Uluslararası öğrenci sayısının Türk öğrenci sayısına oranla çok daha yüksek olması ve çok sayıda seçeneği bulunan dil okulu alternatifleri ile öğrenciler İrlanda’yı dil eğitimi almak için seçilecek ilk ülkeler sıralamasına yerleştirmektedir. İrlanda’da dil eğitimi almak isteyen öğrenciler öncelikli olarak İrlanda’nın başkenti olan Dublin şehrini tercih etmektedirler. Dublin’de birçok dil okulu bulunmaktadır ve İrlanda’nın en önemli eğitim merkezi olarak kabul edilmektedir. 

Bu yazımızda sizlere Dublin’de bulunan altı farklı dil okulundan bahsedeceğiz. Gelin bakalım sizler için hangi okulları anlatmışız. 
 

1- Centre Of English Studies (Ces) Dil Okulu

1979 yılında kurulan, CES dünya çapında öğrencilere İngilizce dil öğretimi ile 40 yılı aşkın bir deneyime sahiptir. Avrupa’da 3 adet şubesi bulunmaktadır. CES Avrupa’da yıldız İngilizce dil okulu seçilmiştir. Ces Dublin şehrinin tam kalbinde, Dublin’in başlıca cazibe merkezleri olan Trinity College, Dublin Castle ve Temple Bar ile aynı caddede mükemmel konuma sahiptir. CES dil okulu, ayrıca resmi IELTS sınav merkezidir.

 

CES Dublin Dil Okulu hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın!

Dil okulları fiyat listesi için buraya tıklayın!

2- International House Dublin

 

International House 1953 yılından itibaren varlığını kararlılıkla koruyan bir dil okuludur. Toplam 160 şubesi bulunan dil okulu İrlanda’nın en çok tercih edilen dil okullarından biridir. Şık bina yapısı, eğitim kalitesi ve merkezi konumu ile öğrencilerden olumlu dönüşler alınmaktadır. Sınıf yoğunluğu maximum 14 kişilik olarak ayarlanmıştır. IH Dublin’de kütüphane, bilgisayar odası ve sosyal paylaşım alanları bulunmaktadır. Her gün ücretli-ücretsiz çeşitli sosyal aktiviteler yapılmaktadır ve haftanın belirli günlerinde iş bulmaya yönelik dersler de verilmektedir.

 

Dil okulları fiyat listesi için buraya tıklayın!

3- Atlas Language School

Atlas Language School Dil Okulu 2003 yılında Portobello Nehri kıyısında kurulmuştur ve şehir merkezine yürüyerek 20 dakika mesafededir. 2017 Yılında “Star Awards” ödüllerinde Dublin’in en iyi dil okulu seçilmiştir. Ayrıca ders aralarında ya da sonrasında vakit geçirebileceğiniz sosyal kullanım alanlarında ücretsiz olarak kullanabileceğiniz mikrodalga fırın, kettle ve sebil gibi ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz araçlar vardır.

 

Dil okulları fiyat listesi için buraya tıklayın!

4- ISI English Language School Dublin

 

ISI Dublin 2001 yılında kurulmuştur. Merkeze yürüyerek 10 dakika mesafededir. ISI sadece kaliteli kurslar sunmakla kalmayıp, heyecan verici bir sosyal program, ilginç öğrenci kulüpleri, akşam etkinlikleri, haftasonu gezileri ve akademik programlarını birleştirerek öğrenciler eşsiz bir deneyim sunuyor.  20 farklı ulustan oluşan sınıf ortamı ile birlikte sınıflar maximum 12 kişiliktir ve tüm sınıflar son Teknoloji ürünleri ile donatılmış sistemli bir dil okuludur.

 

Dil okulları fiyat listesi için buraya tıklayın!

5- ATC Language School Dublin

Dublin merkezde bulunan, Temple Bar’a 5 dakika yürüme mesafesinde olan ATC Dublin 1964 yılında kurulmuştur. Dublin şubesinde toplam 16 adet sınıf bulunmaktadır ve bu sınıfların maxsimum kapasitesi 15 kişiliktir. Farklı yaşlarda ve farklı dil seviyelerinde olan öğrenciler için çok çeşitli kurslar sunulmaktadır. Sunulan İngilizce eğitim programlarının tümü, “Quality and Qualifications Ireland” tarafından kalite onaylıdır. Konumu ve teknolojiyi eğitimde kullanmaları bakımından öğrencilerin tercih ettiği bir dil okuludur.

 

Dil okulları fiyat listesi için buraya tıklayın

 

6- Delfin English School Dublin

 

Delfin Dil okulu İrlanda ve İngiltere olmak üzere iki farklı şubesi bulunmaktadır. Delfin, İrlanda’da ingilizce öğrenmek için uygun bütçeli dil okulu seçeneklerinden biridir. Merkezi konumu sayesinde her yere rahatlıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Delfin Dil Okulu Dublin’de Spire heykeline sadece 3 dakika yürüme mesafesindedir. 12 ile 15(max) kişilik sınıflarda sabah ve öğleden sonra seçenekleri olmak üzere dil öğrenebilir, aynı zamanda yapılan sosyal aktivitelere katılarak ingilizcenizi geliştirebilirsiniz. Delfin dil okulu öğrencilerine konuşma odaklı İngilizce dil eğitimi vermektedir. Sosyal etkinlikleri açısından oldukça farklı seçeneğe sahip bir okuldur.

 

Dil okulları fiyat listesi için buraya tıklayın.

 

 

İlginizi Çekebilir

Menü