Eğitim İrlanda İzmir Ofisi

Eğitim İrlanda olarak, toplamda 3 ofisimiz ile yurtiçi ve yurtdışında bulunan öğrencilerimize ücretsiz danışmanlık sağlamaktayız. Ofislerimizden bir tanesi güzelliği ile akıllarda yer etmiş olan İzmir şehrinde bulunmaktadır. İzmir ofis olarak Marmara Bölgesi dışında kalan tüm bölgelere danışmanlık hizmeti vermekteyiz.

-Mevcut kadromuz ile oldukça iddialıyız

Danışmanlarımızın bir çoğu İrlanda’da eğitim almış ve öğrencilerin yaşayabileceği her durumu deneyimlemiş kişilerden oluşmaktadır. Kendilerini geliştirmeye adamış olan ve işinde oldukça uzman kadromuz en güncel bilgiler ile, Marmara Bölgesi haricinde bulunan öğrencilerimize danışmanlık sağlamaktadır.

Eğitim İrlanda İzmir Ofisi Konumu

Konum olarak oldukça merkezi ve rahatlıkla bulunabilen İzmir ofisimiz Konak Pier’in tam karşısında, İzmir’in kalbi olan saat kulesine sadece 3-4 dk yürüme mesafesinde
bulunmaktadır.

Açık Adres: Konak Pier Karşısı, Cumhuriyet Bulvarı No:26, Cumhuriyet İş Merkezi, K:6/609, Konak/İzmir, Türkiye

-Eğitim İrlanda İzmir ofisi çalışma saatleri

Ofisimizin kapıları haftaiçi 09:30-13:00/14:00-18:00 saatleri arasında tüm öğrencilerimize açıktır. Haftaiçi gelemeyecek durumda olan öğrenciler için talep doğrultusunda cumartesi gününe randevu verilebilmektedir. Gelmeden önce iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşarak randevu almanızı tavsiye ediyor ve İrlanda’da eğitim hakkında en doğru bilgiler ve en uygun fiyat seçenekleri için sizleri ofisimize davet ediyoruz.

İlginizi Çekebilir

Menü