İrlanda ve CES Dil Okulu Deneyimim

İrlanda’yı Her Şeyiyle Sevdim

 İrlanda doğası, insanları, yaşamıyla kesinlikle hayal gibi bir yer. Unutamayacağınız anılar briktiriyorsunuz, inanılmaz dostluklar kazanıyorsunuz, hem dilinizi geliştirip hem de eğleniyorsunuz. İrlanda’yı her şeyiyle sevdim.

ces dil okulu

Cliffs of Moher ve Vikings Gezisi Büyüleyiciydi

 İrlanda’da birçok şey beni büyüledi ama en unutamadığım şey Cliffs of Moher ve Vikings dizi seti oldu. Cliffs of Moher’in inanılmaz manzarası büyüleyici bir havası var fotoğraf tutkunları kesinlikle buraya gitmeli. Özellikle güneşin batışını izlemek çok keyifli. Vikings dizi seti de beni büyüledi, eğer dizinin fanlarındansanız mutlaka gidip görmelisiniz. Gerçi İrlanda’nın her köşesi dizi seti gibi.

Cliffs of Moher

CES Harika Bir Seçim

İrlanda’da ki dil okulumdan çok memnun kaldım. Hem eğitim hem de sosyal faaliyetler bakımından zengin bir okulda olmak keyifliydi. CES’in eğitim kalitesi gerçekten çok iyi hocalar çok deneyimli ve yardım severler. Okul sadece eğitim bakımından değil etkinlikler bakımından da çok iyi. Her gün en az 3 etkinlik oluyordu. Her hafta ücretsiz bir çok etkinlik bulabilirsiniz bu da okuldaki diğer öğrencilerle tanışma ve kaynaşma için iyi bir fırsat bunun dışında hafta sonu gezi etkinlikleri de oluyor onlara da katılmanızı tavsiye ederim. CES etkinlik bakımından inanılmaz zengin. Dil okulundaki ortam çok eğlenceliydi, inanılmaz dostluklar edindim. Eğer sınıfınızdan memnun değilseniz hemen değiştiriyorlar, keyfi sınıf değiştirdim.Onlar için önemli olan senin mutlu olman ve kendini rahat hissetmen.

Aile Yanı Konaklama

Ben aile yanında kalmayı tercih etim, inanılmaz keyifliydi. Tek problemim ailemin okula biraz uzak olması. Aile yanı konaklamada da İrlandalı ailelerin yanında kaldığınız için pratik yapmak ve dil geliştirmek için yine inanılmaz güzel fırsat oluyor tavsiye ederim. Aile yanı kesinlikle güvenli.

irlanda maceram

İrlanda’da Hava Nasıl?

İrlanda’da da beklide en sevmediğim şey havası oldu inanılmaz değişken bir atmosferi var. Yazın dahi yanınıza kalın bir şeyler alsanız iyi olur, yağmurluk zaten hep yanınızda olmalı.

İrlanda’ya Gelecek Öğrencilere Tavsiyelerim

Gezin, eğlenin, anın tadını çıkarın. Evet buraya belki dil öğrenmeye geliyorsunuz fakat iletişim kurmak, yabancı arkadaş edinmek,etkinliklere katılmak inanılmaz önemli. Bu nedenle bol bol gezin ve İngilizce pratik yaparken yeni yerler keşfetmenin tadını çıkartın. Etkinliklere katılın yeni insanlar tanıyın ve mutlaka anın tadını çıkarın.

Hilal Ünver

İlginizi Çekebilir





Menü