İrlanda Dil Okulları

İrlanda’da dil okulları, dil eğitimi almak için Türk vatandaşları ve diğer ülke vatandaşları tarafında oldukça fazla tercih edilmektedir. İrlanda’nın diğer ülkelere göre daha ucuz olması, Türkiye’ye yakınlığı, Türkleri çok sevmeleri, ana dillerinin İngilizce olmaları ve 25 hafta üzeri dil eğitimi satın aldığınızda çalışma izninizin olması İrlanda’da dil okulu tercih etmenin başlıca nedenlerindendir. İrlanda’da eğitim dili İngilizcedir. Ayrıca İrlanda’da dil eğitimi veren birçok kurum bulunmaktadır. İrlanda’da dil okullarında genel İngilizce, sınav hazırlık kursları (Ielts, Toefl, Tie, Cambridge), iş İngilizcesi, akademik İngilizce, Junior programlar (11-17 yaş arası için)öğretmen programları (Celta-Delta), yoğun İngilizce gibi çeşitli programlar sunulmaktadır.

Neden İrlanda’da Eğitim

İrlanda’daki dil okullarında ana dili İngilizce olan öğretmenlerin olması, uzun dönem dil eğitimi alırken çalışma fırsatı verilmesi en önemli sebeplerdendir. İrlanda’da dil eğitimi alırken çalışarak ana dili İngilizce olan bir ülkede dilinizin daha da fazla gelişmesi sağlamaktadır. Bunların yanı sıra İrlanda’da dünyanın en önemli teknoloji şirketlerinin Avrupa merkezleri bulunmaktadır. İrlanda’da dil eğitimi alırken ya da dil eğitiminizi tamamladıktan sonra Google, Twitter, Apple, Amazon, Linkedin vb. şirketlerde staj yapma, çalışma gibi fırsatlar yakalayabilirsiniz. İrlanda’da dil eğitimi alan Türk sayısı İngiltere’ye göre daha azdır ve İrlanda’da dil eğitimi daha ucuzdur. Dahası Neden İrlanda’da Eğitim yazımızda…

İrlanda’da Dil Eğitimi Almak için 8 Neden!

İrlanda’da Dil Okulu ve Yaşam

İrlanda’da 25 hafta ve üzeri dil eğitimi aldığınızda part time çalışma izniniz bulunmaktadır. Böylelikle haftada 20 saat, saatlik 10.10 Euro ücretle çalıştığınızda aylık minimum 800 Euro elde edebilirsiniz. 800 Euro ile eğer aile yanında konaklama yapıyor iseniz konaklama ücretinizi karşılamış olursunuz. Aile yanında konaklayarak hafta içi 2 öğün, hafta sonu ise 3 öğün yemeğiniz aile tarafından karşılanmaktadır. Öğle öğünlerini evden sandviç yapabilirsiniz ya da 5-10 Euro karşılığında dışarıda yemek yiyebilirsiniz. Eğer ki arkadaşlarınızda paylaşımlı bir evde kalıyor iseniz maliyet daha uygun olduğu için part time çalışmanızdan kazandığınız parayla yaşam giderlerinizi daha rahat çıkarmış olursunuz. Konaklama ve yemek harici harcama olarak telefon hattı için aylık paket ücretler 20-30 Euro arasında değişmektedir. Vasıta olarak otobüs kullanıcısı iseniz haftalık 20 Euro otobüs ücreti ödediğinizde o hafta için diğer binişleriniz ücretsiz olmaktadır. Yani İrlanda’da ulaşım maliyetiniz aylık 80- 110 Euro arasındadır. Bunlar dışında şehir dışı gezilerine katılarak belirli giderleriniz olabilmektedir.

İrlanda’da Yaşam Masrafları Yazımızı Okumak İçin Tıklayınız!

İrlanda’da Öğrenci Olmak

İrlanda’da dil eğitimi alarak öğrenci olmak hem İngilizcenizi geliştirir, hem yeni bir kültür tanır, hem de size özgüven kazandırmaktadır. Tek başınıza yeni bir maceraya başlayıp, kendi ayaklarınızın üzerinde durmanız hayatı öğrenmeye başlamanız demektir. İrlanda’da öğrenci olarak çok güzel anılar biriktirip aynı zamanda bu güzel anıların yanı sıra zorluklarda çekmeniz mümkündür. Hiç bilmediğiniz bir ülkeye gidiyorsunuz, en az 1 hafta adaptasyon süreciniz olacaktır. İrlandalıların cana yakınlıklarını gördükten sonra alışmanız daha kısa sürecektir. Doğal güzellikleri ile bilinen yeşillikler ülkesi İrlanda size çok güzel görsel güzellikler sunacaktır. Katılacağınız aktivitelerle diğer milletlerden insanlarla tanışıp onların kültürlerini öğrenecek yeni bilgiler biriktireceksiniz. Çalışma hayatında belki zorluklar çekecek ama kendi paranızı kazanıp kendi ayaklarınızın üzerinde duracaksınız. Asıl en güzeli ise yeni bir dil öğrenerek sonraki hayatınızda, kariyerinizde birçok kapıyı daha kolay açacaksınız.

İrlanda’daki En İyi Dil Okulları

İrlanda’daki en iyi ve en çok tercih edilen dil okulları :

İrlanda’da dil okulları her pazartesi günü yeni öğrenci kabul etmektedir. İrlanda dil okulu fiyatları okulun ders saati, sabah ya da öğlen kurs seçeneği, konumu, bulunduğu şehir ve yaptığı kampanyalara göre değişkenlik göstermektedir.En uygun fiyatlar genellikle Dublin dışı şehirlerdedir. Örneğin Cork English Academy’de öğleden sonra 15 saatlik dil eğitimi kurs ücreti 1900 Eurodur. 20 saat veya sabah seçeneği fiyatta değişim sağlayacaktır. Eğer Dublin’de dil okulu fiyatını merak ediyorsanız 15 saatlik dil eğitimlerinin kurs ücretleri ortalama 2000-3000 Euro arasındadır. Kurs ücretlerine ilave kayıt, metaryal, sınav, sigorta gibi ekstra ödemeniz gereken maliyetler olacaktır.

İrlanda’nın En İyi Dil Okulları Online İngilizce Programları

Artık dünyanın neresinde olursanız olun kolayca erişebileceğiniz, kaliteli eğitim içeriklerine zahmetsiz sahip olabileceğiniz İrlanda’nın En İyi Dil Okullarından Online İngilizce Programları imkanlarından sizde yararlanabilir, ana dili ingilizce olan hocalardan istediğiniz ingilizce eğitimine sahip olabilirsiniz. Online ingilizce fırsatlarını değerlendirmek ve daha fazla bilgi edinmek için bizimle iletişime geçin!

İrlanda’da Kampanyalı Dil Okulları

İrlanda’nın en  çok tercih edilen dil okulları zaman zaman kampanya yaparak dil okulu mevcut fiyatlarını düşürmektedirler. Tüm kampanyalara göz atmak için İrlanda’da İndirimli Dil Okulu Kampanyaları yazımızı okumak için tıklayın!

Ayrıca İrlanda Dil Okulları 2020 Fiyatları için buraya tıklayabilirsiniz!

**Aşağıda örnek olarak 2 adet her şey dahil İrlanda’da 25 hafta Work and Study dil eğitimi ücret bilgisi bulunmaktadır. Fiyatlar kampanya fiyatı olup değişkenlik göstermektedir. Lütfen bizimle iletişime geçiniz.

İrlanda (Dublin) Emerald Culture 25 Hafta Haftalık 20 Saat Work And Study Dil Eğitim Ücreti:

Kurs Ücreti: 3194 Euro
Kayıt Ücreti: 80 Euro
Materyal Ücreti: 40 Euro
Sınav Ücreti: 120 Euro (Tie)
Sigorta Ücreti: 100 Euro
Toplam: 3534 Euro

İrlanda (Dublin) Delfin 25 Hafta Haftalık 15 Saat Work And Study Dil Eğitim Ücreti:

Kurs Ücreti: 2970 Euro
Kayıt Ücreti: 65 Euro
Materyal Ücreti: 35 Euro
Sınav Ücreti: 190 Euro (Ielts)
Sigorta Ücreti: 100 Euro
Toplam: 3360 Euro

İlginizi Çekebilir

Menü