Dublin’de Dil Okuluna Geldiğim 6. Haftadan Beri Çalışıyorum

Öğrencimiz Kaan Uğur İrlanda’da 25 haftalık dil okuluna geldi. Geldiğinden itibaren 6 hafta’da göçmenlik ve çalışma izni işlemlerini halleden Kaan Bey aynı zamanda 6. haftasında işe başladı. Kaan Bey’in izlenim videosunu yazının devamında bulabilirsiniz.

 

Mühendislikten Mezun Olup Direkt İrlanda’ya

Merhabalar arkadaşlar benim ismim Kaan 9 Eylül üniversitesi inşaat mühendisliği bölümünden mezun oldum ve yeni mezun vize avantajından yararlanıp İrlanda’ya gelmeyi tercih ettim.

İngilizce eğitimi için Dublin’i seçtim çünkü burada İngilizce eğitimi alan öğrencilere part time çalışma izni veriliyor. Burayı seçerken Eğitim İrlanda danışmanlık şirketini seçtim çünkü Eğitim İrlanda’nın burada ofisi bulunmakta ve bu ofiste benim bu güne kadar yaşadığım her sıkıntıyı rahatlıkla çözdüler. 

 

Delfin English School

Delfin dil okulunda 25 hafta İngilizce eğitimi alıyorum. 

İrlanda’ya geldiğim 6. haftadan beri çalışıyorum, çalıştığım için 6. haftadan beri ailemden para almadan geçinebiliyorum. Aynı zamanda okulumu bir 8 ay daha uzatmak istiyorum, 8 aylık yenileme parasını da aynı şekilde burada çalışırken biriktirdim. Yani İrlanda Dublin’de hem İngilizce eğitimi alıp, hem masraflarımın tamamını kendim karşılayıp, hem de para biriktiriyorum.

Herkese İrlanda’yı tavsiye ederim

Kaan Uğur

 

Kaan Bey’in Videosu

İlginizi Çekebilir

Menü