İrlanda’da Hukuk Stajı

Bu haberimiz Hukuk öğrencilerini ve mezunlarını sevindirecek! İngilizcesi minimum B1 seviyesinde olan Hukuk öğrencileri ve mezunları için sevimli ada ülkesi olan İrlanda’nın başkenti Dublin’de staj yapma imkanı sağlıyoruz. İstediğiniz bir tarih aralığında minimum 1 ay, maksimum 6 ay boyunca İrlanda’da staj yapabilirsiniz.

İrlanda’da ister ayda 600€ hibeli Erasmus stajı, isterseniz de hibesiz olarak staj yapmanız mümkündür. İrlanda’da stajyer olmak, bir nevi staj yaptığınız şirkette çalışan biri olmakla eş değerdir. Staj süreniz boyunca değeri ölçülemeyecek eşsiz tecrübeler elde edersiniz. İngilizce konuşulan bir ülkede staj yaparak, dilinizin gelişmesine de katkı sağlarsınız. İrlanda’da stajlar genellikle ücretsizdir. Yani, şirket öğrenciye herhangi bir maaş ödemesi yapmaz.

 

İrlanda’da Hukuk Stajı için Gerekli Şartlar

  • İngilizce yeterlilik (Minimum B1 düzeyi)
  • Hukuk bölümü öğrencisi veya mezunu olmak

 

İrlanda’da Staj İçin Gerekli Belgeler

  • Europass formatında İngilizce CV
  • Europass formatında İngilizce Motivasyon Mektubu
  • İngilizce sertifika (zorunlu değil)

NOT: İstenen belgeleri hazırlamak için http://europass.cedefop.europa.eu adresini kullanınız.

Hazırladığınız belgeleri, ‘Staj – Hukuk’ Konu başlığı ile bilgi@egitimirlanda.com adresine e-mail olarak iletmeniz gerekmektedir. Lütfen e-mail içerisine, staja başlamak istediğiniz tarihi ve stajın süresini belirtiniz.

 

Staj Başvurusu Değerlendirme

Belgeleri başarılı sayılan adayların başvuruları, anlaşmalı olduğumuz kurumlara iletilecektir. Olumlu görüldüğü taktirde, Skype üzerinden staj mülakatı gerçekleştirilecektir.

Mülakattan sonra en geç 2 gün içinde olumlu veya olumsuz tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.

Bu hizmetin karşılığı olarak öğrenci, 600 Euro hizmet bedeli ödeyecektir. Bu ücret, staj yeri kesinleşip kabul mektubu hazırlanacağı zaman talep edilmektedir.

Ödemenizi gerçekleştirdikten sonra, kabul mektubunuzu ve vize için gerekli dökümanları tarafınıza göndermekteyiz. İrlanda’da bir öğrencinin yaşam giderleri ortalama 600-900€ arasında değişmektedir. Talep ettiğiniz taktirde, ücretsiz olarak konaklama danışmanlığı da sunmaktayız.

Kontenjan sınırlı sayıdadır, başvurularınızı bekliyoruz. İrlanda’da staj fırsatını kaçırmayın.

Bol şanslar!

Eğitim İrlanda

 

 

Menü