İrlanda’da Lisans ve Yüksek Lisans Eğitim Seminerleri

İrlanda’da yüksek lisans ve üniversite vizeleri açıldığına göre sizler için üniversiteler hakkında bilgi alabileceğiniz harika seminerler hazırladık! Yurt dışında eğitim almayı düşünen sizlerle yüzyüze seminerler yapamıyor olsak da online seminerler düzenleyerek sizleri İrlanda’da bulunan dünyanın önde gelen üniversiteleri ve bu üniversitelerin temsilcileri ile buluşturmaya yardım ediyoruz. Planlanan bu haftada yapacağımız seminerler sayesinde yetkililer ile tanışıp, üniversite başvuruları, kabul koşulları, burs imkanları, yurtdışında eğitim ve yaşam gibi pek çok konuda bilgi alabilme imkanınız mevcuttur.

Online seminerlerimize katılarak, İrlanda’da yüksek lisans ve üniversite eğitimi hakkında alanında uzman kişilerden bilgiler alarak, bizlerle iletişime geçebilir, kafanızdaki sorulara rahatlıkla cevap bulabilirsiniz ve bunun için de seminerlerin yapıldığı yerlere gitmenize gerek kalmaz.

Yani dünyanın neresinde olursanız olun online seminerlerimize rahatlıkla katılım sağlayabilirsiniz. Bu platform hem zaman kaybınızı, hem de maddi kayıplarınızı önlemek için harika bir fırsat olabilir.

** National College of Ireland‘dan Michael Galvin, Dublin Business School‘dan Giles Kilcoyne ve Griffith College‘da bulunan Türkiye temsilcisi olan Seda ÖzcanTechnological University of Dublin‘den Sarah Woods, DCU-Maynooth‘dan Caner Okutan, Independent College Dublin’den Valeria DimatteoWaterford IT‘den Fiona PurcellMunster Technological University‘den Carmel Jordan ve University College Dublin‘den Cenker Ozan Akman bizlere temsilcileri oldukları üniversitelerin eğitim koşulları hakkında detaylı bilgiler verecekler.

 

 

Fuarda Öğrencilere Sunulan İmkanlar 

  • Yurt dışı eğitim fırsatları hakkında online seminerler
  • Fiziki fuarlarda yararlanılabilecek tüm imkanlar ve daha fazlası 
  • Uluslararası alanda prestijli eğitim kurumlarından yetkililer
  • Okulların yetkilileriyle eğitim programları ve planlama için yüz yüze görüşme
  • Detaylı görüşme sağlamak için yetkililerle iletişim bilgisi alışverişi

 

Seminer Detayları

**SEMİNERLERE KATILIM ÜCRETSİZDİR!

*** İrlanda’da yüksek lisans hakkında sıkça sorulan sorulara ulaşmak için buraya tıklayın!

*** İrlanda’da eğitim, yaşam ve öğrenci izlenimleri hakkındaki youtube videolarımıza ulaşmak için buraya tıklayarak Youtube kanalımıza ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Menü