Delfin Dil Okulu Kampanyası

Dublin’de yer alan Delfin Dil Okulu oldukça profesyonel bir dil okuludur. Kadrosu genç ve dinamik öğretmenlerden kurulu olan Delfin, Dublin’in en merkezi konumunda yer almaktadır. Eğlenerek öğrenmeyi hedefleyen okul, İrlanda’da İngilizce eğitimi almak isteyenlere, öğrenci memnuniyetini garanti etmektedir. ACELS tarafından akredite edilen Delfin, her yaştan ve her seviyeden öğrenciye dil eğitimi vermektedir. ACELS’in yanı sıra MEI’ye üye olan okul, iş hayatına profesyoneller de yetiştirmektedir.

EN İYİ FİYAT GARANTİSİ İLE! Türkiye’ye özel fiyatlar!

İrlanda’daki bu dil okulu kampanyası ile hem İngilizcenizi geliştirin, hem de bu güzel ada ülkesini tanıma fırsatını yakalayın!

** İrlanda Dil Okulu Fiyatları İçin Tıklayın!

Delfin Dublin Hakkında

İngilizce konuşulan bir ülkede İngilizce öğrenmek için tercih edebileceğiniz lokasyonlardan biri Dublin’dir. Delfin İngilizce Dil Okulu İngiltere ve İrlanda’da olmak üzere iki farklı seçeneği vardır. Delfin, İrlanda’da İngilizce öğrenmek için uygun bütçeli seçeneklerdendir. İrlanda’da İngilizce öğrenmek diğer ülkelere göre daha tasarrufludur. Delfin Dil Okulu Dublin’de Spire heykeline sadece 3 dakika yürüme mesafesindedir. Ayrıca, Trinity College ve St. Stephen Parka da yürüyerek ulaşılabilecek uzaklıktadır. Okul binasında son teknoloji ile donatılmış 27 sınıf bulunmaktadır. 16 yaşından büyük herkesi öğrenci olarak bünyesine kabul eden okul oldukça gelişmiş bir altyapıya sahiptir. Okulda bilgisayar laboratuvarı, öğrenci yurdu, çalışma ve etüt sınıfları, kafeler ve sinema odaları yer almaktadır.

Maximum 12 ile 15 kişilik sınıflarda sabah ve öğleden sonra seçenekleri olmak üzere dil öğrenebilirsiniz. Delfin dil okulu öğrencilerine konuşma odaklı İngilizce dil eğitimi vermektedir.

 

Delfin Dil Okulu Kampanya Detayları

Öğrencilerimiz Delfin Dil Okulu’nda akademik yıl programı ile harika doğal güzelliklere sahip bu ülkede hayatlarını sürdüp, çalışabilirken aynı zamanda İngilizce seviyelerinde önemli gelişmeler sağlayarak unutulmaz anılara ve deneyimlere sahip olacaklardır. 

30 Ekim’e kadar geçerli 25 haftalık Work and Study programı promosyonlu fiyatları aşağıdaki gibidir.

*** İrlanda’da 2020 yılı dil okulu fiyatları ve ayrıntılı bilgi için bilgi istek formumuzu doldurun!

*** İrlanda’da eğitim, yaşam ve öğrenci izlenimleri hakkındaki youtube videolarımıza ulaşmak için buraya tıklayarak Youtube kanalımıza ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Menü