İrlanda Ucuz Uçak Bileti Nasıl Bulunur?

İrlanda macerası başlıyor, dil okuluna kayıt oldunuz, Eğitim İrlanda ile her aşamayı tamamladınız, vizeniz çıktı ve şimdi sıra geldi uçak bileti almaya…Bu yazımızda sizinle İrlanda’ya uygun fiyatlı uçak bileti alternatiflerini ve ipuçlarını paylaşacağız.

 

2- Ryanair

Avrupa içinde neredeyse her yere uçan ve uygun fiyatlarıyla bilinen İrlanda menşeili Ryanair havayolları geçtiğimiz yıl Türkiye’den Bodrum-Milas ve Dalaman havalimanlarından İrlanda’ya gidiş ve dönüş direkt uçuşlar başlattı.

En uygun fiyatlı seçenek olarak ele alabileceğimiz Ryanair havayollarında çok çeşitli kampanyalar olabiliyor.

Ryanair ile Türkiye-Dublin arası haftada 1 ya da 2 uçuş bulunmaktadır. Aynı zamanda yoğunluğa bağlı olarak bazı aylarda çok fazla uçuş bulunabiliyorken bazı aylarda hiç uçuş bulunmayabilir. Her gün uçuş yapılmadığından dolayı her zaman Skyscanner gibi sitelerde arama yaptığınızda bu uçuşlara rastlamak mümkün değil, o yüzden öğrencilerimizin gözünden kaçabiliyor.

Dalaman ya da Bodrum-Milas Havalimanına uçak ya da otobüsle ulaşım sağlayıp Dublin’e direk uçmak fiyat yönünden cebinizi rahatlatırken, İstanbul havalimanı kalabalığından ve saatlerce aktarma uçuşu beklemekten kurtulmak da aynı şekilde konforlu bir ulaşım imkanı sunuyor.

Bilet fiyatları ve tarihlerini ryanair.com sitesinden kontrol edebilirsiniz

 

3- Sunexpress Havayolları

Sunexpress havayolları yine uçak bileti sitelerinden baktığınızda çok fazla önünüze çıkmayan bir seçenek, İrlandalıların büyük çoğunluğunun İzmir-Kuşadasında evi ya da yazlığı bulunuyor, bu yüzden bahar-yaz aylarında çok fazla İzmir’e seyahat ediyorlar. Sunexpress havayolları da belirli zamanlara özel yalnızca İzmir’den Dublin’e direk uçuş seçeneğini sunuyor ve incelendiğinde uygun fiyatları ile öne çıkıyor.

Sunexpress uçuşları genellikle cumartesi günleri ve sadece İzmirden Dublin’e gidiş-dönüş olarak yapılmaktadır.

İzmir Adnan Menderes Havalimanına uçak ya da otobüsle ulaşım sağlayıp Dublin’e direk uçmak fiyat yönünden cebinizi rahatlatırken, İstanbul havalimanı kalabalığından ve saatlerce aktarma uçuşu beklemekten kurtulmak da aynı şekilde konforlu bir ulaşım imkanı sunuyor.

Bilet fiyatları ve tarihleri sunexpress.com adresinden kontrol edebilirsiniz.

 

4-AerLingus

AerLingus havayolları yine yalnızca İzmir’den Dublin’e uçan havayollarından birtanesidir. İrlanda menşeili olan bu havayolu şirketi her zaman olmasa da zaman zaman uygun fiyatlara uçak biletleri sunuyor. Şimdilik Dublin’den İzmir’e geliş ve dönüş olarak yalnızca salı günü uçuşları bulunmaktadır.

5- İzmir’den Dublin’e Havayolu Rekabeti

İzmir’den Dubline direkt olarak uçan çok fazla havayolu olduğu için, bu havayollarıyla diğerleri arasında da şüphesiz ki bir rekabet ortamı oluşuyor. Siz de bu rekabetten yararlanarak çok daha ucuza bilet sahibi olabilirsiniz. Örneğin; İstanbul’dan Dublin’e neredeyse her gün uçan Türk havayollarının fiyatları İzmir’den İstanbul aktarmalı olarak bakıldığında çok daha ucuz olduğunu farkedeceksiniz, hatta İstanbuldan aynı uçakla uçacak olmanıza rağmen İzmir’den tercih edilmek amacıyla daha uygun bilet fiyatları sunuyorlar. Türkiye’nin diğer şehirlerinden İzmir’e ulaşım sağlayarak çok daha ucuza uçabilirsiniz.

6- Uçak Biletinizi Olabildiğince Erken Alın

Uçak biletini ne kadar erken alırsanız yol masrafları için harcadığınız para o kadar az olacaktır. Gideceğiniz ya da döneceğiniz tarih yaklaştıkça bilet fiyatları artacaktır.

7- İrlanda Özel Günlerini ve Kampanyalarını Takip Edin

Ryanair ve Airlingus gibi havayolları İrlanda menşeili ve daha çok Avrupa’da kullanılan havayolları olduğu için onların Paskalya, Christmas gibi özel zamanları için çeşitli kampanyaları ve indirimleri olmaktadır. Bu özel günleri takip ederek, kampanyalardan yararlanabilir, çok uygun fiyata uçak bileti sahibi olabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Menü