Online Görüntülü Eğitim İrlanda Ofisi

Malum bu zorlu günlerde, Eğitim İrlanda ailesi olarak evinizin konforunda sizleri yalnız bırakmıyoruz! Online danışmanlık ofisimiz hizmetinizde! Covid-19 salgını nedeni ile sağlık güvenliği açısından geçici bir süreliğine ofislerimizi kapattık. Birlikte geleceği planlayıp eğitim almak isteyen öğrenciler için Eğitim İrlanda olarak online ofislerimizden hizmet vermeye devam ediyoruz. Evinizden çıkmadan, alanında uzman danışmanlarımız ile anında görüntülü görüşme sağlayabilirsiniz. Evinizden geleceğinizi planlayabilmek ve aklınızdaki soru işaretlerine cevap olabilmek için sizlere destek olmaya devam ediyoruz. Eğitim İrlanda danışmanları ile canlı olarak görüşüp bütün danışmanlık hizmetlerimizden ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.

İrlanda’da ofisi bulunan TEK Türk danışmanlık şirketi olarak, aynı ofislerimizde de olduğu gibi alanında uzman bütün danışmanlarımıza talebiniz doğrultusunda anlık olarak ulaşabilir ya da görüşmek istediğiniz tarih ve saati de belirleyerek danışmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

Hakkımızda daha çok şey öğrenmek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz!

 

 
İhtiyacınız olan tek şey sabit bir internet bağlantısı, telefon veya bilgisayar. Unutmayın sizlerle birebir iletişim kurabilmemiz adına telefonuz ya da bilgisayarınızda kamera ve mikrofon olması önemli! 🙂
 
Görüntülü görüşmeye katılmak ya da talep etmek için buraya tıklayın! Daha sonra linkte yer alan formu istekleriniz doğrultusunda doldurarak danışmanlarımızın size dönüş yapmasını sağlayabilirsiniz.
 
Eğitim İrlanda ekibi olarak sizleri Eğitim İrlanda Online Ofisimize bekliyoruz 🙂
 

İlginizi Çekebilir

Menü