Online İngilizce Kursu Veren En İyi Okullar

Modern dünyamızda pek karşılamadığımız pandemi hastalıkları, 2020 yılının başında Korona virüs adıyla hayatımıza girdi. Kişisel ve kariyerimize yönelik hedeflerimizi ya da günlük yaşantımızı doğrudan etkileyen bu süreçte İrlanda’nın en iyi dil okulları, en azından bu sürecin sizin dil öğrenimizini geciktirmemesi amacıyla dil eğitimi olanaklarını online platformlara taşıyarak okulların yeni bir adım attığını söyleyebiliriz.

Neden Online İngilizce Kursu Almalıyım?

İngilizce dil gereksinimi artık tercihten öteye zorunluluk olarak karşımıza çıkıyor. Hem akademik yaşamda hem de iş yaşamınızda olmazsa olmaz olarak aranan nitelik tabi ki ingilizce. Bu durumda ise ingilizceyi nasıl öğrenebilirim sorusunun en yadsınamaz cevabı ingilizceyi ana dili olarak konuşan eğitmenlerden alacağınız eğitimdir.

Online ingilizce eğitimi, ingilizceye ihtiyacı olan ama yurtdışına çıkmak istemeyenler için en doğru tercihtir. Genel ingilizce, iş ingilizcesi ve ya snav ingilizcesi gibi çeşitli türlerde İrlanda’nın en kaliteli okullarından online ingilizce eğitimi alabilirsiniz. Ayrıca bir çok öğrenci İrlanda’ya dil okuluna gelmeden önce hazırlık olması için online ingiizce kurslarını da tercih etmektedir.

Sizde İrlanda’da dil eğitimi düşünüyorsanız bu yazımızı okumanızı tavsiye ederiz. İrlanda’da dil okulu fiyatları için tıklayın!

İşte Online İngilizce Kursu Veren İrlanda’nın En İyi Dil Okulları

1) CES DİL OKULU

30 seneyi aşkın eğitim deneyimiyle İrlanda’nın en iyi dil okullarından biri olan Centre of English Studies dil okulu aynı zamanda İrlanda’da IELTS test merkezidir. CES online inglizce eğitimi programı 5 farklı seviyeye uygun olarak tasarlanmıştır. Haftada 10 veya 15 ders seçenekli eğitimde, dersler kayıt altına alınmakta ve ingilizce gelişiminiz raporlanmaktadır. Daha fazla bilgi için CES Online İngilizce Eğitimi yazımızı okuyunuz veya bizimle iletişime geçiniz.

2) EMERALD DİL OKULU

1986’dan beri İrlanda’da ingilizce eğitimi sunan Emerald dil okulu, uzman kadrosu ve kaliteli eğitimiyle dünya çapında bir üne sahiptir. Dublin’de iki farklı kampüsüyle eğitim veren okul, IELTS/ TOEFL/ CAMBRIDGE sınav eğitiminin yanında, anadili ingilizce olmayan öğrenciler için ingilizce öğretmenliği gibi programlar sunmaktadır. Online eğitim detayları için Emerald Online İngilizce Dil Eğitimi yazımızı okuyunuz. 

Emerald Dil Okulu Gezisi – Öğrenci Röportajı:

3) OSCARS INTERNATIONAL DİL OKULU

İrlanda’da kaliteli dil eğitimiyle öne çıkan bir diğer okul, Oscars International dil okulu online ingilizce programında dünyanın her yerinden katılım olan online sınıflarda, canlı ve interaktif eğitimlerle ingilizce dil gelişimizinizi tamamlayabilirsiniz. Dil bilginizi, kurs sonu sertifikasıyla kanıtlayabilirsiniz. Oscars Dil Okulu Online İngilizce Programı detayları için tıklayın!

Dublin’e Dil Eğitimine Gelen Öğrencimizin Gözünden Oscars Dil Okulu:

4) ISE DİL OKULU

1997 yılında kurulup ingilizce dil eğitimi veren ISE dil okulu, Dublin’de iki farklı kampüsü ile dil eğitimi hizmeti vermektedir. ISE online ingilizce dil okulu programı genel ingilizce ve konuşma sınıflarıyla gerçekleştirilmekdir. 50-60 dakika uzunluğunda olan dersler kayıt altına alınmakta ve istediğiniz zaman erişime açık bırakılmaktadır. Online dil eğitiminiz boyunca dil gelişiminiz raporlanmaktadr. ISE dil okulu online ingilizce programı detayları için tıklayınız! 

5) APOLLO DİL OKULU

İrlanda’nın en çok tercih edilen dil okullarından bir diğeri Apollo dil okulu, Genel İngilizce ve Sınav İngilizcesi olarak online eğitim programıyla imkanlarını dünyaya açmaktadır. Günde 2 ve haftada 10 saatlik çevrimiçi derslerle Apollo dil okulu online ingilizce kurslarına katılabilirsiniz. Daha fazla bilgi için tıklayınız!

6) ATLANTIC DİL OKULU

20 yılı aşkın eğitim deneyimiyle Atlantic Dil Okulu, online ingilizce düşünenlere bir diğer alternatif olmaktadır. 5 farklı seviyeye uygun genel ingilizce eğitimi, IELTS hazırlık kursu ve bire-bir ingilizce olmak üzere 3 farklı online ingilizce kursu bulunan Atlantic Dil Okulu online programları hakkında daha fazla bilgi için tıklayın!

Dublin Atlantic Dil Okulu Gezimiz:

7) ISI DİL OKULU

Dublin’de iki farklı merkeziyle 2001 yılından beri dil eğitimi sunan ISI dil okulu online ingilizce kursu her seviyeye uygun olacak şekilde hazırlanmıştır. Haftalık 15 ve ya 20 saatlik programlarla, kurs kayıt ücreti olmadan online kursunuzu alabilirsiniz. Kursa kayıt yaptırdığınızda itibaren 16 hafta boyunca 7/24 erişebileceğiniz ders kayıtları ve ders materyalleriyle ingilizceyi ISI online ingilizce kursuyla öğrenebilirsiniz. Detaylı Isı dil okulu online ingilizce yazımız için tıklayın!

Dublin ISI Dil Okulu Gezimiz:

8) EC DİL OKULU

8 farklı ülkede ingilizce eğitimi sunan EC dil okulu İrlanda’nın en iyi ve en çok tercih edilen dil okullarından bir diğeridir. EC online ingilizce kursu ile, EC dil okulunun kendi ders materyallerinin yanında National Geographic Learning destekli e-kitaplara erişim, canlı dersler, günde 90 dakika yüz yüze online dersler ve sınıf arkadaşlarınıza ödev sınıfları gibi imkanlara sahip olabilirsiniz. EC Online İngilize Kursu Detayları için tıklayınız!

EC Dil Okulu:

** İrlanda’da dil okulu ve yaşam konulu youtube videolarımızdan haberdar olmak için, buradan youtube kanalımıza abone olabilirsiniz.

 

İlginizi Çekebilir

Menü