Yurtdışında Junior Yaz Okulu Almak İçin 5 Neden

Günümüzde İngilizce öğrenmek olmazsa olmaz bir durum haline geldi. Hal böyle olunca ingilizce eğitiminin çocukluk yıllarından başlaması gerekiyor. 9 aylık bir eğitim yılı sonrası çocuklarımız için verimli bir yaz tatili olsun isteriz, hem eğlenebilecekleri hem de kendilerini geliştirebilecekleri bir tatil. İşte yurt dışında yaz okulu onlar için harika bir fırsat olacaktır. Gelin 5 maddede junior programının avantajarını inceleyelim.

İrlanda’da Junior Yaz Okullarıyla İlgili Videomuz;

1-Küçük Yaşta Yurtdışı Deneyimi

 12-17 yaş grubu için düzenlenen bu program sayesinde öğrenciler kendi yaş gruplarıyla yurt dışında, yazın hem ingilizcelerini hem de kendilerini geliştirme fırsatı yakalıyorlar. Küçük yaşta yaşayacakları yurtdışı deneyimi onlara özgüven getirecek ve farklı kültürleri tanıma fırsatı elde etmiş olacaklar.

2- Eğlenceli ve Bilgi Dolu Bir Yaz Deneyimi

 Junior yaz okulu programları, çocukların ingilizcelerini geliştirmesi için inanılmaz renkli bir program sunuyor onlara. Sabahtan öğlene kadar ders öğleden sonra inanılmaz aktiviteler… Dersler genelde konuşma ve dinleme odaklı olan junior programlar, öğrencilerin temel dil becerilerini geliştirmeye odaklanır. Kelime öğrenme ve teleffuzu için her destte çalışmalar yapılır. Öğrencilerin iletişimsel becerilerini geliştirmek için rol yapma, görsel işitsel teknoloji, proje çalışması ve görev bazlı aktiviteler kullanılır. Ayrıca öğrencilerden İrlanda’ya ait kültür, tarih ve mitler hakkında araştırmalar yapmaları ve bu konularda haftalık sunumlar yapmaları istenir bu da hem dili geliştirir, hem özgüven verir ve sunum yeteneği kazandırır. Öğleden sonra bir çok kültürel geziler düzenlenir bunun dışında spor ve aktiviteler (zumba / yoga / drama / sanat ve zanaat) bu etkinliklere örnektir. Yani öğrenciler sabah dersten sonra çeşitli aktivitelerle programa devam ederler.

3-Yabancı Arkadaşlar Edinme

Belki de onlar için en iyi deneyim bu olacaktır. Farklı ülkelerden bir çok yeni arkadaş edinerek, kuşkusuz unutulmaz bir tecrübe yaşamaktadırlar. Artık sadece ülkelerinden değil dünyanın bir çok yerinden arkadaşları olacaktır.

4-Farklı Kültürler Tanıma

 İrlandalı ailenin yanında konaklayacak olan çocuklarımız İrlanda kültürüne dair bir çok şey öğrenecekler. Bunun dışında sınıflarında bulunan diğre milletlerden öğrencilerle arkadaş olarak farklı milletleri tanıyacak ve kültürlerini öğrenecekler. Dünya insanı olma yolunda ilk adımlarını atmış olacaklar.

5- Her Hafta Sonu Tarihi-Kültürel Bir Gezi

 Program dahilinde hafta sonları tarihi ve kültürel yerlere geziler düzenleniyor. Bir çok gezi programında İrlanda hakkında tarihi bilgiler öğreniyorlar. Tarihi geziler dışında eğlenceli gezilerde arkadaşlarıyla keyifli vakit geçiriyorlar.

İlginizi Çekebilir

Menü